Werkstress-begeleiding: aan de slag!

Werkstress is aan de orde van de dag: gemiddeld één op zeven werknemers heeft een vorm van werkgerelateerde stress. Energiegevende stress is nodig om te kunnen presteren en alert, creatief en productief te zijn. Maar wat als de stress energievretend is geworden?

Heb je last van die uitputtende stress en loop je vast op conflictsituaties op het werk? Dan kun je bij SuXeed terecht voor werkstress-begeleiding.

Deze persoonlijke begeleiding bestaat uit een combinatie van gesprekken, aanspanningsoefeningen, fysieke gedragsoefeningen en (indien nodig) traumaverwerking. Met behulp van simpele oefeningen en effectieve coachmethoden ontdek je waar jouw grenzen liggen en leer je ze te respecteren. Met behoud van een prettige interactie met collega’s, zodat je weer plezier aan en op je werk kunt beleven. 

De kracht zit in de combinatie van invloeden vanuit Essential coaching, Creatiecoaching, Sociale Communicatie, massage, haptonomie, intuïtieve ontwikkeling en EMDR.

Spanning is de basis

Spanning is de basis van alles wat beweegt. Zonder spanning wordt geen werk verzet. Maar wat als de spanning teveel wordt? Als het overspanning wordt, jouw energie opvreet en je dreigt uit te vallen op het werk?

De werkstress-begeleiding van SuXeed kan ingezet worden als je last hebt van:

  • stressgerelateerde lichamelijke klachten
  • werkgerelateerde stress
  • burn-out
  • bore-out
  • gebrek aan zelfvertrouwen
  • concentratieproblemen
  • onzekerheid en faalangst
  • perfectionisme

Een luisterend oor en meer

Bij SuXeed word je gezien als compleet mens, bestaande uit meer dan alleen een medewerker met werkstress. Ook jouw denkpatronen, emoties, voedingspatroon, creativiteit, sociale contacten en mate van levensvreugde kunnen invloed hebben op je functioneren op je werk.

Als jij dat wilt, kunnen deze onderwerpen tijdens de werkstress-begeleiding onder de loep gelegd worden. Zodat je nog beter in je vel komt te zitten en uitval door werkstress in de toekomst zelf kunt voorkomen.

Als de stress werkgerelateerd is, kan de investering wellicht door je werkgever betaald worden. Vraag hiervoor een offerte aan via het contactformulier.

Zelf ervaren of kennis maken? Maak een afspraak.

 

Meer lezen over:

Terug naar home

 

Reacties zijn gesloten.