Vrijenblijzelfstandigondernemen.nl

In 2006 is Marja naast haar massagepraktijk gestart met het geven van trainingen in ondernemen, marketing en social media, in de sector Gezondheid & Welzijn. Dit heeft ze jaren met plezier gedaan bij verschillende opleidingsinstituten in massage en natuurgerichte therapievormen. In 2012 heeft dit geresulteerd in het schrijven van haar eerste boek: ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’.¬†

In augustus 2019 heeft Marja besloten te stoppen met trainingen geven, door allerlei ontwikkelingen zowel priv√© als zakelijk. “Weten wanneer je stopt”, is in Marja’s ogen een van de eigenschappen van goed ondernemerschap.

Alles wat door Marja is geschreven, is natuurlijk niet weg. Toen haar boek 5 jaar oud was, heeft ze de blogpagina vrijenblijzelfstandigondernemen.nl geopend. Hier staan alle blogs en artikelen op die ze in de loop der jaren heeft geschreven. Ook is hier de informatie over het bestellen van haar boek te vinden.

Voorlopig zal Marja wel schrijfopdrachten aannemen. Stuur een mail naar info@SuXeed.nl als je op zoek bent naar een ervaren en ervaringsdeskundige schrijver.

Veel leesplezier!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

achttien − vier =