Voeding op het werk

Voeding: wat we in onze mond stoppen, heeft effect op hoe we ons voelen en gedragen. Ook op het werk.

Wilt u de medewerkers in uw organisatie gezonde voeding bieden in de bedrijfskantine? Dan kunt u bij SuXeed terecht voor voedingsadvies op maat.

Dit voedingsadvies bestaat uit het onder de loep leggen van het gehanteerde voedingspatroon, adviesgesprekken over aanpassingen en monitoring van de effecten op langere termijn. 

De kracht zit in de combinatie van inzichten uit basis voedingsleer, orthomoleculaire therapie en zelf verworven kennis en ervaringsdeskundigheid in het toepassen van verschillende diëten, eetpatronen en leefstijlen. 

Voeding is de basis

De weefsels van ons lichaam worden gevormd door de voeding die we ze geven. Krijgen we onvoldoende natuurlijke voeding binnen, met de vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft, dan kunnen zich gaandeweg klachten ontwikkelen.

Voedingsadvies kan ingezet worden bij en ter preventie van:

  • Overgewicht
  • Spijsverteringsklachten
  • Slaapproblemen
  • Spier- en gewrichtsproblemen
  • Huidproblemen
  • Stressgerelateerde klachten
  • Gedragsproblemen

Voeding en meer

Bij SuXeed wordt de medewerker gezien als compleet mens, als meer dan een FTE die een prestatie voor de organisatie moet leveren. Ook denkpatronen, emoties, voedingspatroon, werkdruk, creativiteit en mate van werkplezier kunnen invloed hebben op het gedrag rondom eten.

Indien gewenst, kunnen deze onderwerpen tijdens de voedingsadviezen onder de loep gelegd worden. Zodat de medewerker nog beter in zijn of haar vel komt te zitten en het gezonde eten in de bedrijfskantine in de toekomst klachten voorkomt.

Kennis maken? Maak een afspraak.

Of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 

Meer lezen over:

Terug naar home

 

 

Reacties zijn gesloten.