Voeding: wat je in je mond stopt…

Voeding: wat je in je mond stopt, heeft effect op hoe je je voelt en gedraagt.

Heb je last van overgewicht, stress of ADHD en wil je onderzoeken welke rol voeding hierin speelt? Dan kun je bij SuXeed terecht voor voedingsadvies.

Dit voedingsadvies bestaat uit het onder de loep leggen van je voedingspatroon, adviesgesprekken over aanpassingen en monitoring van de effecten op langere termijn. In sommige gevallen is traumaverwerking nodig, bijvoorbeeld bij emo-eten.

De kracht zit in de combinatie van inzichten uit basis voedingsleer, orthomoleculaire therapie en zelf verworven kennis en ervaringsdeskundigheid in het toepassen van verschillende diëten, eetpatronen en leefstijlen. 

Voeding is de basis

De weefsels van je lichaam worden gevormd door de voeding die je ze geeft. Krijg je onvoldoende natuurlijke voeding binnen, met de vitamines en mineralen die jouw lichaam nodig heeft, dan kunnen zich gaandeweg klachten ontwikkelen.

Voedingsadvies kan ingezet worden bij:

  • Overgewicht
  • Spijsverteringsklachten
  • Slaapproblemen
  • Spier- en gewrichtsproblemen
  • Huidproblemen
  • Stressgerelateerde klachten
  • ADHD-symptomen

Voeding en meer

Bij SuXeed word je gezien als compleet mens, bestaande uit meer dan een lijf met overgewicht, vreetbuien en darmklachten. Ook jouw denkpatronen, emoties, voedingspatroon, creativiteit en mate van levensvreugde kunnen invloed hebben op je gedrag rondom eten.

Als jij dat wilt, kunnen deze onderwerpen tijdens de voedingsadviezen onder de loep gelegd worden. Zodat je nog beter in je vel komt te zitten en jouw eetpatroon in de toekomst klachten voorkomt.

Zelf ervaren? Maak een afspraak.

 

Meer lezen over:

Terug naar home

Reacties zijn gesloten.