Stressvrij Werken?

Loop je rond met werkstress, burn-out of bore-out?
Ervaar je weerstanden in jezelf als je denkt aan je werk?
Merk je dat je geen zin of energie meer hebt om te werken, omdat je ergens op vastloopt?
Kun je niet volledig jezelf zijn doordat je last hebt van onzekerheid, faalangst, verlegenheid of perfectionisme?
Wil je wel aan de slag, maar lukt dat gewoon niet?
Wil je praktische handvatten en simpele oefeningen om je energie en zin weer terug te krijgen?

Stuk voor stuk vragen die jou spanningen kunnen bezorgen, omdat ze nog niet beantwoord zijn. Bij mij kun je terecht om jouw stress te ontladen en vragen over de oorzaken beantwoord te krijgen.

Geen enkele oorzaak is vreemd, geen enkele stap is onmogelijk om uit te voeren, geen enkele vraag is een domme vraag.

Klik op de titelkopjes hieronder om meer te lezen…

Werkstress aanpakken op z’n Westlands?
“Hard werken en niet zeuren”, dat is het motto van de gemiddelde Westlander. Iedere regio heeft zo zijn eigen motto dat steeds op hetzelfde neerkomt. Dat ‘niet zeuren’ leidt vaak tot ophoping van stress in het lijf, met uitval tot gevolg. Bij SuXeed kom je hard werken en wél zeuren. In het werkstress-traject word je begeleid vanuit het MultiKracht-principe. MultiKracht is de combinatie van alle kennis, kunde, gedragsuitingen en contacten die ik in mijn rugzak heb. Deze veelzijdigheid kun jij optimaal benutten om in je eigen MultiKracht te komen en weer stressvrij te kunnen werken.
Niet kiezen, maar combineren!
Bij SuXeed hoef je niet te kiezen voor één onderdeel. De kracht van het traject zit in de combinatie van mentale training, emotionele ontladingsoefeningen en fysieke beweging en behandelingen. Hoe zien jouw persoonlijke MultiKracht-sessies eruit?
De MultiKracht aanpak bij SuXeed
Naast de praktische handvatten en simpele oefeningen die ik aan jou kan meegeven, is een belangrijk onderwerp: ‘Wat gebeurt er bij jou als je vastloopt?’. Je kunt nog zo goed weten wat je kunt doen om te herstellen en weer aan het werk te gaan, als je nog steeds geblokkeerd bent door een (emotionele) blokkade, komt je re-integratie niet van de grond of val je snel weer terug. Ik besteed aandacht aan de onverwerkte emoties die vastgekleefd zitten aan je gedragspatronen. Door oud zeer te verwerken, kun je jezelf losmaken van de vervelende spanning en weer stressvrij werken. Lees er alles over op de pagina over stressontlading…

 

De aanpak van jouw vraag bestaat bij SuXeed uit:

 

 

 

 

SuXeed is supporter van:

Reacties zijn gesloten.