Stressvrij Ondernemen?

Wil jij vrij en blij zelfstandig ondernemer zijn, maar loop je ergens op vast?
Gewoon omdat je hoofd overloopt van de onbeantwoorde vragen?
Of omdat je last hebt van onzekerheid, faalangst, verlegenheid of perfectionisme?
Of weet je niet welke doelgroep je moet kiezen?
Of wil je helemaal niet kiezen voor één doelgroep of één activiteit?
Of alles van het bovenstaande tegelijk, kortom… chaos en stress?

Bij SuXeed kun je terecht om de weg naar jouw eigen veelzijdige onderneming vrij te maken van weerstanden en blokkades en jouw ondernemersvragen beantwoord te krijgen. 
Geen enkel idee is raar of onmogelijk om uit te voeren, geen enkele vraag is een domme vraag.

En die chaos en stress? Die zijn functioneel… Niet kiezen maar combineren

Hoe bereik je dan stressvrij ondernemerschap?

 

Klik op de vetgedrukte kopjes voor een antwoord…

Is stressvrij ondernemen mogelijk?

Stress kun je onderscheiden in twee kanten: functionele stress en chronische stress. Bij functionele stress worden stoffen in je lijf aangemaakt, onder andere adrenaline, om een bepaalde beweging te maken en een prestatie neer te zetten. Bij chronische stress is er iets anders aan de hand: er wordt zoveel adrenaline aangemaakt die niet gebruikt wordt, dat het in je lijf vast gaat zitten. Met op den duur allerlei lichamelijke klachten tot gevolg.

Met stressvrij ondernemen bedoel ik dat je alle energie, alle adrenaline, gebruikt om je onderneming te vormen zoals het bedoeld is. Zodat jij volledig tot uiting kunt komen met alles wat je in het verleden in je rugzak hebt gestopt aan waardevolle elementen. Geen grenzen aan het aantal doelgroepen en geen beperkingen op het aantal verschillende producten of diensten die je te bieden hebt… Veelzijdig ondernemen dus…

Krijg je daar dan geen stress van? Niet als je leert luisteren naar jouw stress-signalen en je de stoffen die je lijf aanmaakt, functioneel benut. Een beweging naar stilstand is tenslotte ook een beweging.

Veelzijdigheid als businessmodel

SuXeed bestaat nu ruim tien jaar. Gaandeweg de jaren is een businessmodel is ontstaan dat rechtstreeks indruist tegen de overtuigingen van de meeste adviseurs, ondernemerscoaches en marketinggoeroe’s: het MultiKracht-businessmodel. MultiKracht is de combinatie van alle kennis, kunde, gedragsuitingen en contacten die je in je rugzak hebt. Deze veelzijdigheid kun je optimaal inzetten om inkomen in je bedrijf te genereren.

Niet kiezen, maar combineren!

Veelzijdigheid als businessmodel hanteren, betekent dat je niet hoeft te kiezen voor één specifieke doelgroep of voor één activiteit, product of dienst. Zoals je ziet heb ik zelf nu twaalf verschillende doelgroepen en een heleboel verschillende diensten. Dit houdt mijn onderneming sterk, zodat ik de continuïteit in mijn bedrijf kan waarborgen. Hoe ziet jouw MultiKracht eruit?

Jouw persoonlijke plan van aanpak

Naast de praktische handvatten en simpele stappenplannen die ik in individuele en groepstrainingen aan jou kan meegeven, is een belangrijk onderwerp: ‘Wat doe je als je vastloopt?’. Je kunt nog zo goed weten wat je wilt gaan doen, wat je moet regelen om van start te gaan en hoe je klanten werft, als je nog steeds geblokkeerd bent door een (emotionele) blokkade, komt het niet van de grond. Ik besteed aandacht aan de onverwerkte emoties die vastgekleefd zitten aan je gedrag als ondernemer. Door oud zeer te verwerken, kun je jezelf losmaken van de vervelende spanning en vrij en blij zelfstandig ondernemen. Lees er alles over in mijn boek…

 

De weg naar stressvrij ondernemen:

 

Button Vraag stellen blauw Button Afspraak maken blauw Button Agenda Blauw Button Ontdek blauw

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.