Stressvrij Leven?

Heb je stressgerelateerde klachten, zoals rug-, nek- of schouderklachten?
Doen je darmen of maag niet wat jij wilt?
Ervaar je spanningen in je lijf als je denkt aan zaken die jou stress geven?
Merk je dat je geen zin of energie meer hebt om te werken of van leuke dingen te genieten, omdat je ergens op vastloopt? Loop jij of loopt je kind rond met stress, concentratie- of gedragsproblemen zoals ADHD / ADD?
Kun je niet volledig jezelf zijn doordat je last hebt van onzekerheid, faalangst, verlegenheid of perfectionisme?
Wil je wel aan jezelf werken, maar lukt dat gewoon niet?
Wil je praktische handvatten en simpele oefeningen om je energie en zin weer terug te krijgen?

Stuk voor stuk vragen die jou spanningen kunnen bezorgen, omdat ze nog niet beantwoord zijn. Bij mij kun je terecht om jouw stress te ontladen en vragen over de oorzaken en stressverhogende gedragspatronen beantwoord te krijgen.

Geen enkele oorzaak is vreemd, geen enkele stap is onmogelijk om uit te voeren, geen enkele vraag is een domme vraag. Stressvrij Leven - Stress = Adrenaline

Klik op de titelkopjes hieronder om meer te lezen…

Van overleven naar leven
“Hard werken en niet zeuren”, dat is het motto van de gemiddelde Westlander. Iedere regio heeft zo zijn eigen motto dat steeds op hetzelfde neerkomt. Dat ‘niet zeuren’ leidt vaak tot ophoping van stress in het lijf, met chronische stress en ongewenst gedrag tot gevolg. Veel gedragsproblemen, zoals ADHD, zijn vaak uitingen van stress in plaats van een psychische stoornis. Bij SuXeed kom je hard werken en wél zeuren. In het Stressvrij Leven-traject word je begeleid vanuit het MultiKracht-principe. MultiKracht is de combinatie van alle kennis, kunde, gedragsuitingen en contacten die ik in mijn rugzak heb. Deze veelzijdigheid kun jij optimaal benutten om in je eigen MultiKracht te komen en weer stressvrij te kunnen leven.
Niet kiezen, maar combineren!
Bij SuXeed hoef je niet te kiezen voor één onderdeel. De kracht van het traject zit in de combinatie van mentale training, emotionele ontladingsoefeningen en fysieke beweging en behandelingen. Hoe zien jouw persoonlijke MultiKracht-sessies eruit?
De MultiKracht aanpak bij SuXeed
Naast de praktische handvatten en simpele oefeningen die ik aan jou kan meegeven, is een belangrijk onderwerp: ‘Wat gebeurt er bij jou als je vastloopt op stress of gedragsproblemen?’. Je kunt nog zo goed weten wat je kunt doen om te herstellen en weer jezelf te zijn, als je nog steeds geblokkeerd bent door een (emotionele) blokkade, komt je plan niet van de grond of val je snel weer terug. Ik besteed aandacht aan de onverwerkte emoties die vastgekleefd zitten aan gedragspatronen. Door oud zeer te verwerken, kun je jezelf losmaken van de vervelende spanning en weer stressvrij leven. Lees er alles over op de pagina over stressontlading…

 

De aanpak van jouw vraag bestaat bij SuXeed uit:

 

 

 

 

SuXeed is deelnemer van:

logo_andersstress

Reacties zijn gesloten.