Stressvrij Ondernemen?

Loop je rond met ondernemersvragen? Ervaar je weerstanden van je omgeving omdat je voor jezelf wilt beginnen? Merk je dat je onderneming niet echt van de grond komt, omdat je ergens op vastloopt? Kun je niet volledig jezelf zijn doordat je last hebt van onzekerheid, faalangst, verlegenheid of perfectionisme? Wil je wel aan de slag met klanten werven, maar lukt dat nog niet? Wil je praktische handvatten en simpele stappenplannen?

Stuk voor stuk vragen die jou spanningen kunnen bezorgen, omdat ze nog niet beantwoord zijn. Bij mij kun je terecht om jouw ondernemersvragen beantwoord te krijgen. Geen enkel idee is raar of onmogelijk om uit te voeren, geen enkele vraag is een domme vraag. Niet kiezen maar combineren

Klik op de titelkopjes hieronder om meer te lezen…

Veelzijdigheid als businessmodel
Het is zelfs zo dat in mijn eigen onderneming een businessmodel is ontstaan dat rechtstreeks indruist tegen de overtuigingen van de meeste adviseurs, ondernemerscoaches en marketinggoeroe’s: het MultiKracht-businessmodel. MultiKracht is de combinatie van alle kennis, kunde, gedragsuitingen en contacten die jij in je rugzak hebt. Deze veelzijdigheid kun je optimaal inzetten om inkomen in je bedrijf te genereren.
Niet kiezen, maar combineren!
Veelzijdigheid als businessmodel hanteren, betekent dat je niet hoeft te kiezen voor één specifieke doelgroep of voor één activiteit, product of dienst. Zoals je ziet heb ik zelf nu negen verschillende doelgroepen en een heleboel verschillende diensten. Dit houdt mijn onderneming sterk, zodat ik de continuïteit in mijn bedrijf kan waarborgen. Hoe ziet jouw MultiKracht eruit?
De MultiKracht aanpak bij SuXeed
Naast de praktische handvatten en simpele stappenplannen die ik in individuele en groepstrainingen aan jou kan meegeven, is een belangrijk onderwerp: ‘Wat doe je als je vastloopt?’. Je kunt nog zo goed weten wat je wilt gaan doen, wat je moet regelen om van start te gaan en hoe je klanten werft, als je nog steeds geblokkeerd bent door een (emotionele) blokkade, komt het niet van de grond. Ik besteed aandacht aan de onverwerkte emoties die vastgekleefd zitten aan je gedrag als ondernemer. Door oud zeer te verwerken, kun je jezelf losmaken van de vervelende spanning en vrij en blij zelfstandig ondernemen. Lees er alles over in mijn boek…

 

De aanpak van jouw vraag bestaat bij SuXeed uit:

 

Button Vraag stellen blauw Button Afspraak maken blauw Button Agenda Blauw Button Ontdek blauw

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.