Elements to SuXeed opent tweede locatie in The Greenhouse

DSC_3652 (1280x848)’s-Gravenzande – Op 1 juli zal ik een deel van mijn activiteiten verhuizen naar een tweede locatie. Vanaf die dag ben ik elke werkdag behalve de woensdagen te vinden in The Greenhouse in Honselersdijk. Om jou als klant en andere nieuwsgierigen te laten kennis maken met deze nieuwe werkplek en met mijn begeleiding bij (werk)stress, ADHD en ondernemersvragen, wordt op vrijdag 10 juli van 9:00 tot 13:00 een open inloopochtend georganiseerd.

Vanaf 1 juli zal Elements to SuXeed ook van naam veranderen. PrintIk kies ervoor om verder te gaan met de kortere en krachtige naam SuXeed. Bij The Greenhouse heb ik de mogelijkheid om naast een vaste werkplek diverse spreekkamers en trainingsruimtes te gebruiken. Het organiseren van meer workshops en lezingen, over stressvrij werken en ondernemen en over burn-out en ADHD, zal daarom niet lang uitblijven. SuXeed kan met de extra mogelijkheden midden op deze meest bedrijvige plek van onze regio, nog beter hét stressontladingspunt van het Westland zijn.

Sinds 2005 begeleid ik mensen met (werk)stress en gedragsproblemen op een geheel eigen wijze, die afwijkt van de behandeling met medicatie, psycholoog, mentale coaching of gedragstherapie. Ik pas in mijn praktijk een combinatie van (stoel)massages, voedingsadviezen en stressontladingsoefeningen toe. Ook ondernemers met vragen over stressvrij ondernemen kunnen bij mij terecht. In 2012 heb ik speciaal voor deze groep het boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ gepubliceerd over het doorbreken van (emotionele) blokkades.

logo The GreenhouseNieuwsgierig? Kom op vrijdag 10 juli tussen 9:00 en 13:00 naar The Greenhouse, Jupiter 400 in Honselersdijk en maak kennis met de sfeer van mijn nieuwe werkplek. Kijk in de agenda op www.SuXeed.nl/events voor meer informatie. Ben je verhinderd op 10 juli en wil je toch kennis maken? Je kunt ook een mail sturen naar info@SuXeed.nl of bellen naar 06-43095590.

Reacties zijn gesloten.