SuXeed viert 15-jarig bestaan

Op 3 januari 2005 bezocht Marja van der Ende het kantoor van de Kamer van Koophandel Haaglanden aan de Dijkweg in Naaldwijk om haar praktijk in te schrijven. Gestart onder de naam Agaat Massagepraktijk bouwde zij in elf maanden tijd een volle praktijkagenda op, waardoor zij zich reeds vanaf november 2005 volledig zelfstandig ondernemer kon gaan noemen.

Verschillende activiteiten

Inmiddels is er naast de massagetherapie die Marja biedt aan mensen met stress en ADHD, een breed scala aan activiteiten toegevoegd, waaronder stoelmassage voor op de werkplek. Doordat de vraag naar voedingsadviezen groter werd, volgde Marja in 2007 de basisopleiding Orthomoleculaire therapie en startte ze in 2008 met het voorschrijven van bij de hulpvraag passende voedingsstoffen, door aanpassingen van het eetpatroon en supplementen te adviseren.

Gedrag

Gedragsproblemen op een natuurgerichte manier aanpakken heeft zich, sinds Marja’s afstuderen op het onderwerp Massagetherapie bij ADHD in 2007, tot een specialisme in haar praktijk ontwikkeld. In 2009 volgde ze daarom verschillende opleidingen tot coach en traumatherapeut. Vanuit haar eigen ervaringsdeskundigheid en geleerde werkmethoden uit opleidingen, ontwikkelde Marja een aantal simpele stressontladingsoefeningen die effectief kunnen zijn bij zowel stress en burn-out als bij gedragsproblemen. 

Ondernemerstrainingen

Naast de werkzaamheden in haar praktijk aan huis, werd Marja ook gevraagd door opleidingsinstituten in de therapiewereld om haar ervaringen als zelfstandig praktijkhouder te delen met anderen die een eigen praktijk wilden opstarten. Ze ontwikkelde en gaf starters- en communicatietrainingen om haar collega’s te helpen een bloeiende praktijk op te bouwen. Hieruit ontstond Marja’s eerste boek: Vrij en blij zelfstandig ondernemen. 

2005-2020

Klik op de afbeelding voor de ontwikkeling van SuXeed in een paar seconden…

De afgelopen jaren heeft Marja zich gericht op een mix van massagetherapeutische behandelingen en voedingsadviezen geven, lezingen en trainingen verzorgen en werkstressbegeleiding bieden. Door de uitbreiding van de verschillende activiteiten heeft de praktijk sinds de start verschillende andere namen gehad: Agaat Therapiepraktijk, Elements Therapie Training & Coaching, Elements to SuXeed en SuXeed.

De toekomst

Sinds de zomer van 2019 gaat de praktijk verder onder de naam SuXeed Massage & Leefstijl. Dit jaar zullen de laatste ondernemerstrainingen gegeven worden en zal Marja zich weer volledig op haar praktijkwerkzaamheden richten. Alle opgedane kennis in opleidingen en ervaringen in de praktijk zijn nu samengevoegd onder de noemers ‘Massage’ en ‘Leefstijl’. 

Bedankt!

Marja van der Ende bedankt al haar cliënten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners en doorverwijzers voor het mede mogelijk maken van deze mijlpaal!

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, bijeenkomsten en lezingen die georganiseerd worden rondom (werk)stress en ADHD, meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Ook via de Facebookpagina, Instagram en Twitter zullen nieuwsberichten en aankondigingen gedeeld worden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

zeventien + acht =