Nieuwsbrief september 2019

Leefstijltip: Stress? Aanspannen! 

De afgelopen twee jaar heb ik je in de sporadisch verzonden nieuwsbrieven opgeroepen om je voorkeuren bij te werken. Het gaf me steeds meer weerstand om nieuwsbrieven over SuXeed en de vele verschillende activiteiten te sturen naar iedereen die zich ooit aangemeld had. Deze mail zal daarom voorlopig de laatste zijn die op die manier verzonden is. 

Veel liever geef ik tips aan diegenen die specifiek op zoek zijn naar bepaalde informatie, zoals de leefstijltip die je hierboven ziet en uitgewerkt vindt in het artikel ‘Stress? Aanspannen!’.

Hersengymnastiek
Maar voordat ik die stap kon zetten, heb ik zelf eerst een beetje hersengymnastiek mogen verrichten. Wat aanspanningsoefeningen, een beetje stressontlading hier en daar, met waardevolle inzichten tot gevolg. Van aanspanning komt ontlading en na ontlading komt ontlasting. Dat kun je letterlijk nemen (de werking van het menselijk lichaam), maar ook figuurlijk: jezelf niet meer zo te belasten dat je er stress van krijgt.

Ik heb die ene beslissing genomen om mezelf te ontlasten. Ik ga stoppen met ondernemerstrainingen in groepsverband geven. Mijn praktijk heet inmiddels SuXeed Massage & Leefstijl en mijn focus is weer terug gericht op het masseren en het geven van leefstijladvies bij (werk)stress en ADHD. Dat doe ik inmiddels al bijna vijftien jaar en dat steek ik nu in een nieuw jasje. In de onderstaande kolommen lees je hier meer over.

Lees verder in de nieuwsbrief…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

4 × vier =