Boekpresentatie 29 november 2012

Het eerste boek van Marja van der Ende, ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ is op het moment van schrijven bijna een feit. De definitieve voorkant is bekend, het voorwoord is geschreven, de laatste hand wordt aan het binnenwerk gelegd, de eerste boekpresentatie is gepland en Marja mag bijna de eerste drukproef in haar handen houden… 

Om deze spannende tijd af te ronden en de geboorte van dit boek samen met u te vieren, nodigen Uitgeverij Gopher en Marja van der Ende u van harte uit voor de eerste  boekpresentatie op

Datum en tijdstip: donderdag 29 november 2012 van 16:00 – 18:00 uur
Locatie:  Swung House, Prinses Alexialaan 8 in Den Haag.

De organisatie van deze presentatie wordt verzorgd door  Uitgeverij Gopher. Het aantal bezoekers is beperkt en daarom is aanmelden noodzakelijk via  info@gopher.nl o.v.v. boekpresentatie Marja van der Ende.

Het boek zal tijdens de boekpresentatie verkrijgbaar zijn en binnenkort via  www.gopher.nl (ook in e-book versie) en elke Nederlandse en Vlaamse boekhandel. De prijs is € 17,50 en het ISBN nummer is 9789051797886.

Samenvatting inhoud ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’:

Wilt u zelfstandig ondernemen, maar heeft u last van onzekerheid? Faalangst? Verlegenheid? Perfectionisme? Raakt u al geblokkeerd bij de gedachten aan het zetten van de eerste stappen naar de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de boekhouder of de bank?
Dit boek helpt u te ontdekken wat de functie is van uw blokkades en hoe u deze blokkades kunt doorbreken met behulp van simpele ontladingsoefeningen.
Is het mogelijk om te genieten van uw onzekerheid, irritaties, machteloosheid, minderwaardigheidsgevoel en al die gedragsuitingen die zichtbaar worden op het pad naar zelfstandig ondernemerschap? Misschien kunt u zich dat op dit moment nog niet voorstellen, maar het antwoord is: ja! Met behulp van de principes MultiKracht® en Professioneel Hobbyen kunt ook u ontdekken hoe.

Recensie Alex Klein, freelance professor:

Ik heb het boek met veel plezier gelezen en had aan het eind zin om te starten met iets spannends, iets nieuws. Dus dit boek werkt, je krijgt er enthousiaste levensenergie van!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

8 − twee =