Boek geboren

Op 29 november 2012 is het eerste boek van Marja van der Ende, ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’, officieel geboren. Uitgever Bianca Daniels van Uitgeverij Gopher heeft, als aftrap van de eerste boekpresentatie, het boek aan de nieuwbakken auteur overhandigd. Hierna heeft Marja aan het publiek verteld waarom zij dit boek heeft geschreven en wat de meerwaarde van het lezen van dit boek voor (startende) ondernemers kan zijn.

Onder het genot van koffie of thee en roze en blauwe flikken (chocolade met muisjes) en na overhandiging van het geboortekaartje heeft het publiek Marja’s presentatie aangehoord, waarna zij het boek konden aanschaffen en laten voorzien van een persoonlijke boodschap, signatuur en boekenlegger. De locatie voor deze presentatie, Swung House in Den Haag (een werk- en ontmoetingsplek voor ondernemers), is in alle opzichten een perfecte plek gebleken voor deze happening.
Foto-impressie

’s Avonds is het geboortefeest voortgezet in de Pastoriekamer van ontmoetingsplek  Op Hodenpijl in Schipluiden, alwaar een selecte groep genodigden door Marja persoonlijk bedankt is voor hun rol van betekenis in de totstandkoming van het boek. Door de foto’s van alle genodigden, geplaatst in een tijdlijn, aan hen te laten zien en daarbij te vertellen welke bijdrage deze personen aan het boek hebben geleverd, werd duidelijk dat dit boek er zonder hen niet geweest zou zijn. De intieme sfeer van Op Hodenpijl droeg perfect bij aan de insteek van de avond.
Foto-impressie

Het boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ is vanaf heden te bestellen bij Uitgeverij Gopher en elke Nederlandse en Vlaamse boekhandel, onder ISBN nummer 9789051797886. De prijs is € 17,50 voor de papieren versie en € 14,00 voor de e-bookversie. Meer informatie over het boek vindt u op de boekpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

zeven − een =