Bijeenkomst Anders ADHD 21/9 Utrecht

Na een eerste twee bijeenkomsten van Anders ADHD, waarbij het enthousiasme zeer groot was, volgt dan nu de derde bijeenkomst. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 21 september tussen 13.30 en 17.30 uur in De Meern (Utrecht).

De bijeenkomst zal op de doelen van de eerste twee bijeenkomst voortborduren: Het opzetten van een platform waarbij het uitwisselen van kennis en ervaringen op het gebied van ADHD en ADD centraal staan. De notulen van de voorgaande bijeenkomst vindt u terug op Anders ADHD. Dit platform is er met name gericht om meer aandacht te vragen voor een natuurlijke behandeling van AD(H)D, medicatie is niet de enige weg om hier mee om te gaan. De dag zal inhoudelijk worden vormgegeven door jullie, waarbij initiatiefneemster Marja van der Ende hierin het voortouw neemt. Het verschil met de eerste bijeenkomsten is dat er meer op de inhoud van wijzen om om te gaan met AD(H)D zal worden gesproken en minder over de vorm van het platform. Wel komt het bespreken van het beeldmerk aan bod.

Datum & tijd:   vrijdag 21 september tussen 13.30 en 17.30 uur
Locatie:               Rijnzathe 6
                             3454 PV De Meern
Aanmelden:      Mail naar
info@indigostar.nl (Bianca Hofman)
Kosten:                10 euro per persoon

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen 10 euro per persoon, deze kosten kan je op locatie voldoen. Hiervoor is onder meer onbeperkt koffie, thee en fris aanwezig, vanaf 13 uur staat dit klaar en ben je welkom. De coördinatie van deze bijeenkomst is in handen van Bianca Hofman, de gastvrouw is Nikkie Korver ( www.biovitality.net). Graag vernemen we via info@indigostar.nl of je aanwezig zult zijn. Je kunt gratis parkeren voor de deur, de locatie ligt dicht aan de snelweg en de bus stopt voor de deur.

Wil je ook jezelf en jouw bedrijf presenteren of een onderwerp belichten, geef dit dan ook door. Nikkie Korver zal gaan spreken over ADHD en bioresonantie, Bianca Hofman zal haar ervaringen delen over het gebruik van ritalin en ritalin retard.

Meld je vooral tijdig aan, het aantal plaatsen is beperkt. Stuur je deze uitnodiging ook door naar collega behandelaars die mogelijk interesse hebben om deel te nemen aan de netwerkgroep? Bij voorbaat hartelijk dank en graag tot ziens op 21 september! Samen maken we er een mooie middag van. Het programma zal voorafgaand aan de meeting per mail bekend worden gesteld.

Met hartelijke groet,

Bianca Hofman
www.indigostar.nl
www.natuurendier.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

4 × vijf =