SuXeed weer ‘back to the roots’

“Soms zet je een stap om te ontdekken dat het niet is wat je wilt”. Marja van der Ende van SuXeed opende in juli 2015 bij The Greenhouse in Honselersdijk een tweede locatie voor haar praktijk voor stressvrij werken en ondernemen. Eind maart neemt ze hier weer afscheid van.

“The Greenhouse is een geweldige plek om bedrijven en ondernemers te ontvangen, alsmede om themabijeenkomsten voor een groot publiek te organiseren. De Westlandse en kleurrijke sfeer past goed bij mij en mijn activiteiten. Ik merk echter dat ik steeds meer aanvragen krijg voor persoonlijke sessies in mijn praktijk thuis, omdat de ruimte daar meer geschikt is voor het geven van massages en laagdrempeliger voor mensen is om emoties te uiten. Het idee ‘stressontlading op het meest stressvolle plekje van het Westland’ is nog steeds krachtig, de timing echter nog niet optimaal. De maandelijkse financiële druk gaat dan zwaarder drukken en dat geeft stress.”

Aangezien Marja het levende voorbeeld wil zijn van iemand met een stressvrij leven, stopt ze op 31 maart als member bij The Greenhouse. Ze sluit een combinatie van haar praktijk thuis en een werkplek elders in de toekomst niet uit. “We gaan zien hoe het zich ontwikkelt. En The Greenhouse heeft dan zeker mijn voorkeur!”

1 Reactie op SuXeed weer ‘back to the roots’

  1. Pingback: Soms zet je een stap... - SuXeed.nlSuXeed.nl