11 mei op TV bij ‘Life is Beautiful’ RTL4

Op 21 februari heb ik door stoelmassages te geven een bijdrage geleverd aan de sfeer bij Oer Lekker, georganiseerd door Jozine Voskamp van  SkinWorks. RTL4 programma ‘ Life is Beautiful‘ heeft opnames daarvan gemaakt en op zaterdag 2 maart uitgezonden. Ook ik was even in beeld. Nieuwsgierig?  Bekijk de filmpjes.

Die paar seconden optreden in deze uitzending krijgt een vervolg, met dank aan Jozine! In de uitzending op 11 mei worden diverse plaatsen in en rond Hoek van Holland bezocht waar je terecht kunt voor gezondheid, beauty, lifestyle, ontspanning en recreatie. ‘Life is Beautiful’ is een lifestyle-programma gepresenteerd door Marielle Bastiaansen en Erik-Alexander Richter, met ondersteuning van chef-kok Lisette Rovers. Erik-Alexander is op bezoek geweest in mijn praktijk en heeft een interview afgenomen over mijn boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ en over ontspannen ondernemen, stress, ADHD en over massages, voeding en stressmanagement. Kortom, over alles wat mij bezighoudt binnen Elements to SuXeed.

Nieuwsgierig en de uitzending gemist? 
De filmpjes van de uitzending en het langere interview zijn hieronder terug te zien, op de  website van ‘Life is Beautiful’ en op het  2de scherm op deze website.

 

  • Kort interview in de uitzending

  • Lang interview deel 1

  • Lang interview deel 2

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

4 × twee =