Massagetherapie: meer dan massage

Heb je last van vage lichamelijke klachten waarmee je bij de huisarts, specialist of fysiotherapeut niet veel verder komt? Dan kun je bij SuXeed terecht voor massagetherapie.

Massagetherapie is een combinatie van verschillende massagevormen: sportmassage, (haptonomische) ontspanningsmassage, bindweefselmassage, energetische massage, ayurvedische massage, acupressuur en voetreflexmassage. Ook voeding, bewegen en andere leefstijladviezen ter verbetering van het slaapritme en de spijsvertering maken onderdeel uit van massagetherapie.

De kracht zit in de combinatie van Westerse, Oosterse en Indiase invloeden. 

Massage is de basis

Met behulp van massagetherapie kunnen veel verschillende klachten aangepakt worden:

  • stress en burn-out,
  • hyperactiviteit bij ADHD,
  • slaapproblemen,
  • spijsverteringsklachten,
  • rugklachten,
  • schouder- en nekklachten

Massagetherapie is de werkmethode om bij deze klachten toe te passen. Om rust in het lijf te brengen, de bloedsomloop optimaal te laten stromen, hormonale en emotionele balans te verkrijgen en weer lekker in je vel te komen.

Massage en meer

Bij SuXeed word je gezien als compleet mens, bestaande uit meer dan alleen een lijf met ongemakken. Ook jouw denkpatronen, emoties, voedingspatroon, creativiteit en mate van levensvreugde kunnen invloed hebben op je fysieke gesteldheid.

Als jij dat wilt, kunnen deze onderwerpen tijdens de massagesessies onder de loep gelegd worden. Zodat je nog beter in je vel komt te zitten en klachten in de toekomst zelf kunt voorkomen.

Zelf ervaren? Maak een afspraak.

 

Meer lezen over:

Terug naar home

Reacties zijn gesloten.