Lente

De lente is weer in aantocht! Op het moment van schrijven is het buiten al 14 graden en schijnt het zonnetje volop. Zoals bij de eerste knoppen die in de bomen opbloeien, merk ik ook bij mezelf dat ik weer uit mijn winterstand kom. Het was een bijzondere winterperiode. De periode na de geboorte van mijn eerste boek, waarin ik me na het verwerken van een gigantische hoeveelheid gesprekken, mails en telefoontjes realiseerde dat ik misschien wel een ‘zwangerschapsverlof’ periode had moeten inplannen. 

Mijn steeds terugkerende luxeprobleem is het feit dat ik zo ongeveer alles leuk vind wat op mijn pad voorbij komt. Ik word blij en enthousiast als er door de publicatie van mijn boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ deuren opengaan bij instanties die zich met (startende) ondernemers bezighouden. Als ik word uitgenodigd om lezingen en workshops te geven en ik de eerste recensies in tijdschriften en nieuwsbrieven, blogs op internet en reviews op online boekensites voorbij zie komen. En ik geniet er enorm van dat ik 2-3 dagen per week in mijn praktijk aan het werk ben en regelmatig ‘buitenspeel’ door elders trainingen te geven.

De afgelopen winter was er geen ruimte voor een winterslaap. Achter de schermen heb ik keihard gewerkt en gezocht naar een prettige balans tussen de toegenomen hoeveelheid vragen en mails en de spaarzame ontspanningsmomenten. Om dit een niet-terugkerend probleem te laten zijn, heb ik hulp ingeroepen van mensen die mij op hun manier kunnen helpen om slimmer en efficiënter te werken. Mijn dank gaat uit naar:

voor het beantwoorden van mijn hulpgeroep in de vorm van maatwerk en tips. Daarnaast ben ik doorgegaan met mij persoonlijk te ontwikkelen door het volgen van coaching en trainingen in sociale communicatie bij Erma van Dijk van Praktijk Landaya en therapeutische begeleiding door Tinie Groote van Inzicht in Hart en Ziel

Ik voel dat ik klaar ben voor een nieuwe lente met frisse energie. De hoofdstukindeling van mijn tweede boek staat al klaar en binnenkort ga ik het vullen met tekst. Ik heb weer wat ruimte in mijn praktijk, op de woensdagmiddagen voor nieuwe trajecten voor kinderen met ADHD en op de overige dagen voor mensen met stress/ADHD of voor (startende) ondernemers die gecoacht willen worden.

Wil jij dit doorvertellen aan mensen die daar behoefte aan hebben? Zodat ik mijn MultiKracht optimaal kan inzetten om hen te helpen naar een gezond en gelukkig leven. En daar zelf blij en nog enthousiaster van te worden. Bedankt! 

2 Reacties op Lente

  1. Pingback: Lente - Vrij en blij zelfstandig ondernemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

twintig + negen =