Ondernemen: werk aan de winkel!

Kun je ondernemen leren? Of moet het in je bloed zitten om succesvol te kunnen zijn?

Ondernemen leren bestaat grotendeels uit overdracht van kennis over ondernemersvaardigheden, bedrijfsvoering, belastingregels, marketing, communicatie, administratie en het stappenplan voor het starten. De mate waarin je in staat bent om deze kennis in de praktijk toe te passen, om kansen te zien en grijpen én om contact te hebben met je onderbuikgevoel, bepaalt of je ook daadwerkelijk je doelstellingen haalt.

Bij SuXeed kun je terecht voor beide kanten van ondernemen: kennisoverdracht en in contact komen met je gevoel. Zodat je vrij en blij jouw eigen impulsen kunt volgen om tot gewenste resultaten te komen. Dat is succes met een grote X.

De persoonlijke ‘Je onderneming in beweging’ sessies bestaan uit gesprekken over jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, simpele opdrachten, spanningsoefeningen, kennisoverdracht en huiswerk. Zodat je concreet en daadkrachtig aan het werk kunt met jouw zelfstandige onderneming.

De kracht zit in de combinatie van invloeden vanuit Essential coaching, Creatiecoaching, Sociale Communicatie, intuïtieve ontwikkeling en EMDR, gekoppeld aan ervaringsdeskundigheid in het bedrijfsleven en jarenlang zelfstandig ondernemerschap. 

Veelzijdigheid is de basis

‘Je onderneming in beweging’ sessies kunnen ingezet worden als je het zat bent om steeds te horen dat je moet focussen op één doelgroep of één activiteit, om succesvol te zijn. Het stimuleert je persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei, als je bijvoorbeeld last hebt van:

  • onzekerheid
  • faalangst
  • verlegenheid
  • perfectionisme
  • afhankelijkheid
  • werk- en ondernemersstress
  • onbeantwoorde vragen over ondernemen

Theorie en meer

Bij SuXeed word je gezien als compleet mens, bestaande uit meer dan alleen die (startend) ondernemersgeest met een goed idee. Ook jouw denkpatronen, communicatieskills, emoties, voedingspatroon, relaties, creativiteit en mate van werkplezier kunnen invloed hebben op het succes van je onderneming.

Als jij dat wilt, kunnen deze onderwerpen tijdens de persoonlijke sessies onder de loep gelegd worden. Zodat je nog beter in je vel komt te zitten en succes in de toekomst aan jezelf kunt garanderen.

Zelf ervaren? Maak een afspraak.

 

Meer lezen over:

Reacties zijn gesloten.