HRM-advies: stressvrij werken

Stressvrij werken is een steeds groter wordende uitdaging binnen profit en non-profit organisaties. De cijfers liegen er niet om: één op zeven gemiddeld en in onderwijs en zorg heeft zelfs één op de vijf medewerkers last van werkstress.

Wilt u de productiviteit in uw organisatie op peil houden en uitval door werkstress voorkomen? Dan kunt u bij SuXeed terecht voor advisering op het gebied van stressvrij werken.

Deze advisering kan bestaan uit een combinatie van training over het ontstaan, signaleren en verhelpen van werkstress en coaching van teams, medewerkers en managers. In sommige gevallen kan traumaverwerking, bij bijvoorbeeld pesten op de werkvloer, van toegevoegde waarde zijn.

De kracht zit in de combinatie van invloeden vanuit Essential coaching, Creatiecoaching, Sociale Communicatie, intuïtieve ontwikkeling, emotioneel lichaamswerk en EMDR.

Spanning is de basis

Spanning is de basis van alles wat beweegt. Zonder spanning wordt geen werk verzet. Maar wat als de spanning teveel wordt? Als het overspanning wordt, de organisatie verzwakt en medewerkers dreigen uit te vallen op het werk?

De werkstress-begeleiding van SuXeed kan ingezet worden als er sprake is van:

  • werkgerelateerde stress-situaties
  • conflictsituaties
  • burn-out of bore-out
  • gebrek aan creativiteit
  • verminderde productiviteit
  • concentratieproblemen
  • perfectionisme

Coaching en meer

Bij SuXeed wordt de organisatie gezien als compleet systeem, bestaande uit meer dan alleen die medewerker met werkstress. Ook denkpatronen, emoties, voeding op het werk, creativiteit, sociale contacten met klanten en collega’s en de mate van werkplezier kunnen invloed hebben op het functioneren op het werk. Een organisatie is zo sterk als haar zwakste schakel.

Indien gewenst, kunnen deze onderwerpen tijdens de HRM-advisering onder de loep gelegd worden. Zodat de organisatie beter functioneert en uitval door werkstress in de toekomst zelf voorkomen kan worden.

Kennis maken? Maak een afspraak.

Of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 

Meer lezen over:

Terug naar home

Reacties zijn gesloten.