Heb ik na drie keer nu eindelijk het licht gezien? – Stressplein.eu

1997 – het jaar van mijn eerste burn-out. Ik was pas 24… zo jong en dan al opgebrand? Op een dag ging het licht uit. Ik werkte bij een uitzendbureau als accountmanager en al lange tijd werkten we met 2 mensen op een 3-mans vestiging. Pauzes schoten erbij in, ik merkte om drie uur ’s middags pas dat ik nog niet gegeten had. Op een dag was het genoeg. Mijn lijf hield ermee op, mijn hoofd kon zelfs geen telefoonnummer meer oprakelen terwijl ik normaal een fotografisch geheugen had. Mijn emoties lieten zich voelen, ik was gefrustreerd en boos op mijn werkgever. Ze waren toch zo begaan met het personeel? Waarom hadden ze dan niet geluisterd naar onze roep om meer mankracht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

een × 5 =