Het ontstaan van SuXeed

SuXeed is voortgekomen uit drie activiteiten met ieder een specifieke doelgroep:

 • Elements Therapie (vanaf 2005), natuurgeneeskundige therapie voor mensen met stress en ADHD. Voorheen genaamd Agaat Therapiepraktijk (2006-2010) en Agaat Massagepraktijk (2005-2006)
 • Elements Training (vanaf 2007), trainingen voor professionals in Gezondheid en Welzijn.
 • Elements Coaching (vanaf 2009), stresscoaching voor medewerkers van bedrijven.

Na verloop van tijd werden therapie, training en coaching niet meer uitsluitend aan de genoemde doelgroepen geboden, maar gecombineerd ingezet. Dit leidde eind 2011 tot een samenvoeging in de gezamenlijke naam Elements to SuXeed en bijpassend logo.

Vanaf 1 juli 2015 ben ik verder gegaan met mijn activiteiten onder de kortere en krachtige naam SuXeed, een naam die staat voor: effect bereiken bij mensen die resultaten willen.

Klik hieronder op de titelkopjes voor meer informatie.

Doelgroepen en Aanbod
SuXeed is actief voor mensen met:

Waarom eerst Elements?
Gaandeweg de uitvoering van mijn werk en toepassing van verschillende geleerde werkmethoden, heb ik ontdekt dat zowel de vraagstukken waarmee cliënten en cursisten komen als de aanpak daarvan bestaan uit verschillende elementen, als puzzelstukken die op zijn plek gelegd kunnen worden.
Waarom SuXeed?
Wanneer de verschillende elementen waaruit het vraagstuk en de aanpak bestaan, stukje voor stukje op de juiste plek vallen, ontstaat een weg naar een gewenst resultaat, oftewel succes. SuXeed is met een X geschreven omdat een X bestaat uit vier driehoeken met een verbindingslijn daartussen. De vier driehoeken staan symbool voor de visie van Elements to SuXeed: MultiKracht-principe zonder titel

 • Fysiek
 • Mentaal
 • Emotioneel
 • Levensenergie

De X is de verbindingslijn tussen die vier driehoeken. Wanneer de verbinding gelegd wordt, ontstaat een succesvolle aanpak van het probleem waarmee een persoon naar de onderneming toe komt.

Waarom deze gekozen kleuren?
De kleuren in het logo van SuXeed zijn gekozen om de volgende redenen:

 • Groen: staat symbool voor rust en ontspanning.
 • Blauw: staat symbool voor communicatie.
 • Paars: staat symbool voor bewustwording.
 • Wit/transparant: staat symbool voor het ontastbare, het onzichtbare. In het logo van staat het symbool voor het element levensenergie en de verbinding tussen de vier elementen.
Waarom piramides?
Een piramide heeft vanaf een bepaalde invalshoek een kant die vol in het licht staat en een kant die zich in de schaduw bevindt of nog niet zichtbaar is. Dit geldt ook voor de mens die met een vraagstuk bij SuXeed aanklopt. Er zijn elementen in en om de mens waar deze zich wel bewust van is en elementen waar deze zich niet bewust van is. Door alle elementen die een rol spelen samen onder de loep te leggen, ontstaat een completer beeld waardoor blokkades doorbroken kunnen worden en mensen completer, vrijer en wellicht gelukkiger verder kunnen op hun levenspad.

 

Button visie Button Wie ben ik Button Contact

Reacties zijn gesloten.