Stap 1: Ondernemersvraag

INDIVIDUEEL               WORKSHOPS & TRAININGEN              CONTACT / STEL JE VRAAG

(Startende) Zelfstandig Professionals kunnen bij Elements to SuXeed terecht voor begeleiding naar een succesvolle onderneming of praktijk.
Doel: de bedrijfsvoering professionaliseren en het bedrijf / de praktijk beter zichtbaar maken, zodat meer mensen bereikt kunnen worden met het aanbod van de ondernemer.

Veel professionals zijn uitermate competent in het uitvoeren van hun vak, maar nog niet altijd optimaal in staat om hun bedrijf of praktijk vorm te geven, zichzelf bekend te maken onder een groter publiek en voldoende cliënten te werven. Een lege agenda of orderportefeuille is dan vaak het gevolg en soms ook een lege bankrekening omdat veel geïnvesteerd wordt in middelen, zonder vooropgezet plan.

De oorzaken hiervan liggen veelal in het Verleden, zoals:

  • Onvoldoende kennis van professioneel ondernemerschap en Marketing & P.R..
  • Een onjuist beeld van Marketing en ondernemerschap en blokkades in de inzet ervan.
  • Belemmerende mentale overtuigingen en onverwerkte emoties.

Deze combinatie heeft effect op de levensenergie van de ondernemer en op de omgeving, met als gevolg dat onvoldoende gehoor gegeven kan worden aan de behoefte van de cliënt.

De kracht van Elements to SuXeed ligt in de combinatie van Training, Coaching en Therapie, genaamd MultiKracht®. Je bepaalt zelf welke elementen van deze MultiKracht jij op dit moment wilt inzetten om naar een succesvolle onderneming of praktijk te groeien.

Je kunt starten met het stellen van jouw ondernemersvraag via het contactformulier of e-mail. Aan de hand daarvan kan bepaald worden wat je kunt ondernemen (Stap 2) om verder te komen naar succes en hoe je in de toekomst samenwerkingen (Stap 3) met anderen kunt aangaan om continuïteit in jouw onderneming te behouden.

Lees ook de artikelen voor professionals in diverse vakbladen.

Reacties zijn gesloten.