Stap 3: Preventie

NAAR STAP 1               NAAR STAP 2               CONTACT / AFSPRAAK MAKEN

Het doel van Elements to SuXeed is om de medewerker en daarmee het bedrijf zo snel mogelijk weer naar een optimale gezondheid te begeleiden, door inzet van MultiKracht®.

Daarom worden voor de toekomst ook de adviezen meegegeven, waarmee een nieuwe basis kan worden gelegd om uitval te voorkomen. Door voorlichting over ontspanning, voeding en beweging kan de medewerker beter voor zichzelf zorgen. Om de productiviteit van de medewerkers te bevorderen en ziekteverzuim in de toekomst te beperken, kan ook stoelmassage op de werkplek ingezet worden.

Stoelmassage is een kortdurende massage (15-20 minuten) die door een stoelmasseur uitgevoerd wordt door de kleding heen, terwijl de persoon zit op een speciale massagestoel. De massage is een korte onderbreking van het werk en kan veel positieve effecten op de productiviteit van de medewerker en op ziekteverzuimpercentages geven. Het wordt veelal ingezet voor mensen die langdurig in dezelfde houding zitten of staan en daardoor ophopingen van spanning in hun lijf ervaren.

Door de MultiKracht-aanpak is de kans op succes in het consequent aanpakken van de situatie het grootst:

  • Stap 1: Oorzaken inzichtelijk krijgen en de aanpak daarvan bepalen,
  • Stap 2: Met behulp van MultiKracht-sessies een nieuwe basis leggen voor een optimale gezondheid, door het ontstaan van begrip voor elkaars situatie en gedrag,
  • Stap 3: Adviezen meekrijgen voor de toekomst en eventueel stoelmassage inzetten, zodat de problematiek naar verwachting niet meer terug zal keren.

Is het MultiKracht-traject doorlopen en zijn er toch nog vragen?
Neem dan contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Reacties zijn gesloten.