Stap 1: Oriëntatie

NAAR STAP 2               NAAR STAP 3               CONTACT / AFSPRAAK MAKEN

Bedrijven met medewerkers met spanningsklachten of gedragsproblemen (ADD/ADHD), kunnen bij Elements to SuXeed terecht voor begeleiding naar gezondheid en begrip.
Doel: een ontspannen en beter functionerende medewerker, soepeler verlopende bedrijfsprocessen en het voorkomen van nieuwe conflictsituaties.

Veel werkgerelateerde gezondheidsklachten komen voort uit situaties, zoals hieronder geschetst:

  • de medewerker zorgt niet optimaal voor zichzelf, vaak op basis van onjuiste voorlichting over ontspanning, beweging, voeding en houding;
  • overbelasting of overprikkeling van de medewerker;
  • belemmerende mentale overtuigingen en onverwerkte emoties;
  • onbegrip voor elkaars gedrag, standpunten en situaties, door onvoldoende communicatie en onjuiste informatie.

Deze combinatie heeft effect op de levensenergie van de medewerker en op de werkomgeving, waardoor stress en gedragsproblemen kunnen ontstaan. Vervolgens ontstaan lichamelijke klachten, waardoor de medewerker in ziekteverzuim terecht komt en dit het bedrijf geld kost.

De kracht van Elements to SuXeed ligt in het inzetten van een op de situatie afgestemde unieke combinatie van Coaching, Advies en Training, genaamd MultiKracht®.

Het traject start met een oriënterend gesprek om de wensen van alle partijen te bespreken, de MultiKracht-aanpak (Stap 2) samen te stellen en adviezen voor de toekomst (Stap 3) te bepalen.

Neem contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon voor het maken van een afspraak.

 

Reacties zijn gesloten.