Column HHW: ‘Nee betekent ook echt nee!’

Sinds januari 2022 schrijf ik maandelijks een column voor de krant Het Hele Westland. De strekking van mijn woorden is steeds: voorkomen is beter dan genezen. Ik beoog hiermee de lezer te motiveren om andere keuzes te maken, voor de gezondheid van zichzelf en de omgeving waarin we met elkaar leven.

Mijn tweede column verscheen op 2 februari en gaat in op de uitzending van #BOOS van Tim Hofman over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice.

“Nee betekent ook echt nee!

“Jij bent zeker wel op de fiets?”, vraagt een toehoorder als ik ’s avonds ergens in de buurt een lezing geef. Nee, ik moet je teleurstellen. Restverschijnsel van een aanranding op mijn zestiende….

De uitzending van #BOOS van Tim Hofman over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland heeft landelijk veel stof doen opwaaien. Ver-van-ons-bed-show? Helaas niet. Ook een Westlandse kandidate overkwam het. En niet alleen bekenden die je teveel vertrouwt, gaan over de schreef. Het gebeurt helaas óók dat vrouwen van hun fiets worden getrokken. Zoals mij toen overkwam….”

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

1 + 3 =