Reacties op ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, heb je waarschijnlijk mijn boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ aangeschaft. On-wijs bedankt voor jouw aankoop!

Op de boekenlegger vind je de stappen in het boek in beeldvorm, zodat je jouw eigen MultiKracht kunt ontdekken, vrijmaken van emotionele lading en duidelijk communiceren richting jouw klanten. 
Zodat ook jij heerlijk professioneel kunt gaan hobbyen vanuit je veelzijdigheid…

Reacties, feedback, recensies, vragen en ervaringen

BESTELLEN

BESTELLEN

Wil je onderaan deze pagina jouw reactie op het boek plaatsen?

Het zou mij ontzettend blij maken en ook nuttig kunnen zijn voor een volgende druk van het boek, wanneer je:

 • feedback geeft,
 • een recensie schrijft,
 • vragen die je nog hebt, stelt of
 • na verloop van tijd opschrijft wat de inhoud en/of het toepassen van de opdracht en oefeningen uit dit boek, jou heeft opgeleverd.

Alvast bedankt voor jouw inbreng!

Groepen op Social Media Facebooklogo

Inmiddels is er ook een Facebookgroep en een Linkedin groep, waar je vragen kunt stellen over ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen en je ervaringen kunt delen met de oefeningen en de MultiKracht-opdracht. linkedin1
Zie ik jou daar terug?

Boek bestellen

Ben je zomaar op deze pagina terechtgekomen en heb je het boek nog niet? Dan kun je terecht bij Uitgeverij Gopher om het boek online te bestellen, zowel in een papieren versie als e-book. Onderschrift boekenlegger
Meer lezen over het boek…

Extra begeleiding nodig?
Naar de WORKSHOP…
Meer over INDIVIDUELE sessies…

6 Reacties op Reacties op ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’

 1. Beste Marja,
  Wat ben ik blij met je boek! Ik ben er donderdag meteen in begonnen, het leest heerlijk weg en frist voor mij een en ander dat we besproken hebben tijdens sessies weer op. Dank dus dat je dit boek geschreven hebt (en succes met volgende boeken!)
  Warme groet,
  Marjon

 2. Mariël schreef:

  Hai Marja,

  Inmiddels heb ik je boek met plezier gelezen. Ik heb een blog over je boek geschreven en gepubliceerd op mijn site van CreativeMV. Ga naar http://www.creativemv.nl/vrij-en-blij-ondernemen/ dan kun je het lezen. We hebben vast nog wel even contact. Groet, Mariël

 3. Hi Marja,

  Ik ben heerlijk aan het lezen geslagen in je boek en ik word er nu al veelvuldig door geraakt en gegrepen!
  Als ik het lees, lijkt het wel alsof je in mijn hoofd kunt kijken en dat op papier hebt gezet. Af en toe voel ik de woorden zelfs via mijn hart binnenkomen; intens!

  Dit komt voor mij inderdaad op het juiste moment…
  Dank je wel dus voor dit superboek; wat mij betreft een page turner!!

 4. Elements schreef:

  Inmiddels staan er ook 5 reviews op Bol.com, waar ik supertrots op ben… Zie http://www.bol.com/nl/p/vrij-en-blij-zelfstandig-ondernemen/9200000010036231/ om ze te lezen.

 5. pieter hoogeland schreef:

  Hoi Marja

  Wat een leuk boek om te lezen. Ik ben namelijk geen lezer, maar dit boekt prikkelt. Je wilt weten wat er op de volgende pagina staat. Dit boek leest als een verhaal. Mooie momenten, niet leuke momenten, leerzame dingen voor mij als mens en ondernemer. Kortom een aanrader. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar jou volgende boek..of heb ik nu iets verklapt…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

zeventien − vier =