Bewegen met een doel

Jezelf in beweging brengen en houden kan soms een behoorlijke uitdaging zijn.

Daarom kun je bij SuXeed terecht voor bewegingsadvies met een doel. Als je een duidelijk doel hebt, komt de motivatie vanzelf.

Zo kun je bijvoorbeeld gaan fietsen voor je eten. Dit is al fietsend je boodschappenlijstje bij elkaar sprokkelen, bij stalletjes langs de weg, kwekerijen, boerderijen en kleine winkels. Marja van der Ende van SuXeed heeft in 2017 het consumentenplatform Fietsen voor m’n eten opgezet om adressen te verzamelen en fietstochten te organiseren.

De kracht van fietsen voor je eten is dat je het helemaal kunt inrichten naar eigen vermogens. Hoeveel en hoe vaak je fietst voor je eten, bepaal je zelf. Marja kan je helpen met de eerste stappen in jouw bewegingsplan. De rest doe je helemaal zelf! 

Bewegen is de basis

Bewegen is de basis van een goed functionerend lichaam. Zonder beweging (en water) werkt je spijsverteringssysteem en je lymfesysteem niet optimaal.
Bovendien helpt bewegen bij het brengen van orde in de chaos in je hoofd.

Het bewegingsadvies van SuXeed kan ingezet worden als je last hebt van:

  • overgewicht
  • spijsverteringsklachten
  • slaapproblemen
  • stressgerelateerde lichamelijke klachten
  • werkstress / burn-out / bore-out
  • concentratieproblemen
  • hyperactiviteit en nervositeit

Bewegen en meer

Bij SuXeed word je gezien als compleet mens, bestaande uit meer dan alleen een lijf met vage klachten. Ook een (gebrek aan) fysieke activiteit in de vorm van sport en beweging kan invloed hebben op je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. 

Als jij dat wilt, kunnen deze onderwerpen tijdens het bewegingsadvies onder de loep gelegd worden. Zodat je nog beter in je vel komt te zitten en terugval in de toekomst zelf kunt voorkomen.

Zelf ervaren? Maak een afspraak.

 

Meer lezen over:

Terug naar home

 

Reacties zijn gesloten.