Bevalling…?

… of naweeën van het op de wereld zetten van mijn kindje Elements to SuXeed? Na zeven jaar en een beetje gaat vandaag deze nieuwe website online.

Geïnspireerd door alles wat er zich de afgelopen jaren in mijn praktijk, tijdens coachingssessies en in trainingen heeft afgespeeld, mag ik nu met gepaste trots het resultaat laten zien. Getreiterd door perfectionisme om alle puntjes goed op de i te zetten en de juiste foto’s bij de juiste tekst uit te zoeken. Vol schuldgevoel over de inspanningen die ik van mijn helpers Arjan en Glenn van Doser Design en Linda van Baljeu for Backup heb gevraagd.

Ik vind het ontzettend eng om dit kindje aan de buitenwereld te tonen. Bang dat ze bekritiseerd wordt. Bang om feedback aan u te vragen. Maar vooral bang om ervan te genieten.

Nu laat ik haar los, de buitenwereld in. Om anderen aan het denken, voelen en handelen te zetten, want dat is altijd mijn doel met alles wat ik onderneem. Wees lief voor haar, laat uw feedback opbouwende kritiek zijn, waar ze iets mee kan.

Nu… even genieten van het resultaat. En op naar de volgende uitdaging: het uitschrijven van een van de vele ideeën voor een boek.

1 Reactie op Bevalling…?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

tien + 18 =