Beroepsorganisaties

CONTACT                PUBLICATIE VNGK                     DOE MEE:
ONDERZOEK

Ontwikkelingen

Beroepsorganisaties in de natuurgerichte gezondheid en welzijnssector maken een hectische tijd door. De opleidingseisen vanuit zorgverzekeraars leggen grote druk op de organisatie en de bij hen aangesloten professionals.

Dat kan anders!

Voor de toekomst kan het nuttig of zelfs noodzakelijk zijn om als beroepsorganisatie meer activiteiten te bieden dan tot nu toe gedaan wordt, om weer een sterke stem voor de professional te worden. De toekomstvisie van Marja van der Ende (vanuit haar achtergrond in het bedrijfsleven en haar ervaringsdeskundigheid met het hebben van een eigen praktijk) is: ‘De beroepsorganisatie als collectief marketingbureau’.

Ingezonden brief VNGK

Samen sta je sterker en met gezamenlijke contributiegelden kunnen landelijke voorlichtingscampagnes opgezet worden. In dat kader heeft het VNGK (Vakblad voor de Natuurgeneeskundige) in het voorjaar van 2013 een ingezonden brief van Marja gepubliceerd. Klik hier om deze brief en een aantal reacties eronder te lezen.

Onderzoek ‘De beroepsorganisatie als collectief marketingbureau’

Ben je voorzitter, bestuurslid, commissielid of aangesloten bij een beroepsorganisatie? Wil je meewerken aan het onderzoek ‘De beroepsorganisatie als collectief marketingbureau’? Om te ontdekken waar bij beroepsorganisaties op dit moment al hard aan gewerkt wordt, waar nog behoefte aan is voor een zekere toekomst en in hoeverre de veelzijdige dienstverlening van Marja daarop kan aansluiten, is zij een onderzoek gestart.

Doe ook mee aan het onderzoek

Klik op onderstaande link of scan de qr-code om de enquête, bestaande uit 9 vragen, te openen (ca. 5 minuten van je tijd). Het is een anoniem onderzoek, maar als je dit wenst, kun je onder vraag 10 je gegevens kwijt om de uitkomsten van het onderzoek te ontvangen.

http://nl.qr-code-generator.com

Wil je niet wachten tot de resultaten uit het onderzoek bekend zijn? Je kunt ook direct contact leggen met Marja via contact.

Wat kan Elements to SuXeed voor beroepsorganisaties betekenen?

  • Ondersteuning, training en advisering rondom organisatie en communicatie
  • Training ‘De beroepsorganisatie als marketingbureau’
  • Workshops, lezingen en trainingen over praktijkvoering, marketing en social media

Kijk onder de doelgroep PROFESSIONALS voor het aanbod van trainingen en coaching. Onder de AGENDA zijn de komende geplande workshops en trainingen te zien.

Reacties zijn gesloten.