Bedrijfsmassage: meer energie op het werk

Massages zorgen voor meer energie en een opgeruimd hoofd.

Wilt u het werkplezier vergroten, de productiviteit verhogen en de creativiteit van de medewerkers stimuleren? Dan kunt u bij SuXeed terecht voor bedrijfsmassages.

Bedrijfsmassages zijn er in twee verschillende massagevormen: TouchPro® Stoelmassage en Bedrijfsvoetreflexmassage. Bij beide vormen kan de kleding aangehouden worden.

De kracht zit in de combinatie van Westerse en Oosterse invloeden en het luisterende oor voor de medewerker tijdens de massage. 

Massage is de basis

Met behulp van bedrijfsmassages kunnen bepaalde klachten bij de medewerker, en daardoor uitval, voorkomen worden:

  • werkstress en burn-out,
  • slaapproblemen,
  • spijsverteringsklachten,
  • concentratieproblemen,
  • rugklachten,
  • schouder- en nekklachten (CANS, voorheen RSI)

Massage is de basismethode om ter voorkoming toe te passen. Om rust in het lijf te brengen, de bloedsomloop optimaal te laten stromen, hormonale en emotionele balans te verkrijgen en om klachten te voorkomen.

Bedrijfsmassage en meer

Bij SuXeed wordt de medewerker gezien als compleet mens, bestaande uit meer dan alleen een lijf met mogelijke ongemakken. Ook denkpatronen, emoties, voedingspatroon, werkdruk, creativiteit en mate van levensvreugde kunnen invloed hebben op het functioneren.

Indien gewenst, kunnen deze onderwerpen tijdens de massagesessies onder de loep gelegd worden. Zodat de medewerker nog beter in zijn of haar vel komt te zitten en klachten in de toekomst zelf voorkomen kunnen worden.

Kennis maken? Maak een afspraak.

Of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 

Meer lezen over:

Terug naar home

 

Reacties zijn gesloten.